Připravujeme - podzim 2012

Na podzim letošního roku pro vás chystáme řadu novinek. Můžete se těšit mimo jiné na frázová slovesa, obchodní angličtinu, novou titulní stranu, nové hry a jiné varianty existujících her, soutěž a nově také gramatiku!

Pojďme to ale vzít pěkně jedno po druhém...

V nejbližší době

Následující novinky můžete očekávat v nejbližších dnech a týdnech.

Frázová slovesa

Trochu to trvalo, ale frázová slovesa jsou nyní již skutečně na spadnutí. A je jich opravdu hodně. Budou přístupná uživatelům verze PRO, uživatelé bezplatné verze FREE budou mít k dispozici ukázkové bloky.

Nová titulní strana

Stávající podoba titulní stránky nám neumožňuje efektivně oddělit důležité od méně důležitého. Rozhodli jsme se ji proto přepracovat, zařadit více grafiky, přidat více informací a tyto informace zároveň lépe strukturovat.

Přibudou nové informační bloky ("Nejnovější články", "Dnešní fráze"), klíčové novinky dostanou podobu grafické slideshow, méně důležité aktuality pak budou naopak zestručněny a jejich obsah bude odsunut pryč z hlavní strany.

Celkově si od přepracování titulní strany slibujeme zejména atraktivnější vzhled a lepší přehlednost díky logickému členění podle principu "nejdůležitější nahoře, méně důležité dole".

Soutěž

V brzké době pro vás spustíme novou soutěž. Zúčastnit se jí budou moct všichni registrovaní uživatelé a bude se hrát o zajímavé věcné ceny - společenské hry.

Podrobnosti o soutěži se dozvíte již brzy.

V horizontu měsíců

Následující novinky plánujeme spustit přibližně v období říjen-listopad.

Nové hry a herní režimy

Můžete se těšit na úplně novou hru a zároveň na několik nových herních režimů her, které již znáte. Mezi těmito novými režimy bude např. frázová šibenice nebo audio pexeso.

Obchodní angličtina

Obchodní angličtina bude první oborový slovník, který se objeví v příslušné záložce osobního tréninkového plánu. Rozsahem se bude jednat spíše o menší slovník, neboť velká část korporátní angličtiny se překrývá s rozšířenou slovní zásobou. V tomto slovníku tak najdete jednak méně obvyklá slova a slova, která se ve firemním prostředí používají v jiném kontextu.

Další obory budou následovat v dalších měsících. Prozatím nemáme pevně stanovené pořadí jednotlivých oborů, budeme však přednostně zpracovávat obory zajímavé pro velké množství uživatelů. To znamená, že např. Ekonomika a finance přijdou na pořad dne dříve než kupříkladu Stavebnictví.

Gramatika

V nově vytvořené rubrice s názvem "Gramatické okénko" se brzy začnou objevovat krátké články, které se budou zabývat vždy jedním gramatickým jevem. Články budou označeny štítky podle toho, pro jakou úroveň pokročilosti je daný gramatický jev vhodný.

Zaujal Vás článek? Dejte o něm vědět ostatním! Máte připomínky? Napište nám na email info@ajslovicka.cz .

Kam dál?