Velká banánová soutěž 2012

Z loňské soutěže si šťastný výherce odnesl knihu o idiomech od nakladatelství Cambridge University Press. Letošní soutěž se ponese v duchu zábavy, společenských her a banánů! Soutěž již skončila.

Tato soutěž již skončila. Vyhlášení výherců zde.

Léto je pryč a to je ten pravý čas na novou promo soutěž Anglických slovíček!

Co můžete vyhrát?

Tentokrát jsme si pro vás připravili ne jednu, ne dvě, ale hned tři skvělé ceny!

  • 1. cena - Společenská hra Bananagrams™ verze JUMBO s dvojnásobným počtem dílků
  • 2. cena - Společenská hra Bananagrams™ standardní verze
  • 3. cena - Karetní verze známé společenské hry Scrabble™

Jedná se o anglické verze her dovezené ze zahraničí. Hry jsou "easy to learn, hard to master" a jsou ideálním zpestřením dlouhých (pod)zimních večerů!


Kdo se může zúčastnit?

Každý registrovaný uživatel Anglických slovíček, který v Osobním tréninkovém plánu dosáhne slovní zásoby alespoň 500 slov.
Pozn.: Tuto podmínku stačí splnit kdykoliv do konce soutěže.

Jak se soutěže zúčastním?

Do soutěže se přihlásíte vyplněním Dotazníku spokojenosti se systémem Anglická slovíčka. Dotazník má 10 otázek a jeho vyplnění vám zabere 5 - 10 minut.

Jak dlouho bude soutěž trvat?

Soutěž bude probíhat v říjnu a listopadu. Vyplnit dotazník a přihlásit se tak do soutěže bude možné nejdéle do pátku 23. listopadu 2012.

Výsledky soutěže vyhlásíme v pondělí 26. listopadu 2012.

Jak určíme vítěze?

Vítěze vybereme náhodně z 10 nejpřínosnějších příspěvků. To znamená, že vaši šanci na výhru si můžete významným způsobem zvýšit, věnujete-li vyplnění dotazníku patřičnou péči.

Abyste měli co největší šance na výhru, doporučujeme vám:

  • Odpovídat pravdivě
  • Nebát se konstruktivní kritiky
  • Chvíli se zamyslet nad otázkami č. 7, 8 a 9 (textové)

Jak se dozvím, jestli jsem vyhrál?

Výherce zveřejníme po vyhodnocení soutěže a zároveň je budeme kontaktovat ve věci převzetí výhry prostřednictvím registračního emailu.

O hře Bananagrams™

Bananagrams™ je společenská hra s písmenky pro dva a více hráčů. Cílem hry je sestavovat slova, která jsou navzájem propojená.

Hra se podobá známé hře Scrabble™, má však jiná pravidla. Bananagrams se nehrají na hrací desce, ale přímo na stole. Na rozdíl od Scrabble™ hra není na tahy - všichni hráči hrají najednou. Díky tomu je hra rychlejší, akčnější a zábavnější.

Hru vymyslel Američan Abraham Nathanson (*1929, +2010) spolu se svojí rodinou. Veřejně známou se hra stala v roce 2006 na veletrhu London Toy Fair, kde sklidila velký úspěch.

Hra Bananagrams obsahuje 144 písmenek vyrobených z materiálu připomínajícího kámen s vyrytými písmeny a přepravního pouzda ve tvaru banánu. Hra Bananagrams DOUBLE má dvojnásobný počet dílků - 288. Hry jsou samozřejmě nové, v originálním balení.

V České Republice se hra Bananagrams běžně neprodává. Máte tak možnost získat jedinečnou a zábavnou hru, se kterou v jakékoliv společnosti zaručeně vzbudíte pozornost.

Zaujal Vás článek? Dejte o něm vědět ostatním! Máte připomínky? Napište nám na email info@ajslovicka.cz .

Kam dál?