Představujeme verzi PRO

V létě letošního roku plánujeme spustit prémiovou verzi anglických slovíček s pracovním názvem PRO. Přinese celou řadu novinek: nové slovníky, nové tréninkové režimy a řadu nových funkcí.

Co verze PRO nabídne?

Bude toho celá řada:

Tvorba vlastních slovníků - tato funkce bude úzce propojena s ostatními částmi systému a budete si tak moci slovíčka přidávat nejen ručně, ale také přímo z tréninku nebo třeba čtečky knih. Zadaná slovíčka si samozřejmě budete moci později trénovat.

Fráze - slovní zásobu už máte? Pak přišel čas udělat další krok a tím jsou fráze. Fráze jsou základem plynulé konverzace. Budou rozdělené do tří úrovní obtížnosti a bude je možné trénovat v několika tréninkových režimech.

Frázová slovesa - frázová slovesa jsou Achillovou patou mnohých i velmi pokročilých studentů angličtiny. Verze PRO nabídne možnost, jak se je systematicky učit.

Hovorová angličtina - dlouho slibovaná hovorová angličtina bude pro svůj značný rozsah nasazována postupně, podobně jako byly v minulém roce postupně rozšiřovány slovníky spisovné angličtiny.

Výslovnost špičkové kvality - ve verzi PRO bude většina obsahu včetně toho existujícího ozvučena řečovou syntézou nejnovější generace, jejíž výstupy jsou téměř nerozlišitelné od přirozené lidské řeči. Nevěříte? Tak si to poslechněte!

Poslechový trénink - nově bude k dispozici trénink poslechu a to jak pro slovíčka, tak pro fráze! Poslech dělá problémy mnoha lidem - pokud je to i váš případ, pak vězte, že s verzí PRO jej budete už brzy moci trénovat.

Filtry - nová funkce filtrů umožní vyřazovat z tréninku slovíčka, která už umíte. Filtry bude možné používat manuálně nebo si nastavit automatické vyřazování slov, která zadáte správně několikrát v řadě. Filtry budete moci používat ve všech trénincích kromě (pře)zkoušení.

SMS připomínač - i sebelepší výukový systém je k ničemu, když ho nepoužíváte. Tato funkce vám pomůže na trénink slovíček nezapomínat. Funkce bude samozřejmě volitelná a budete si moct nastavit, po jaké době vás připomínač začne pošťuchovat a jak razantní bude.

Uvedený výčet představuje soupis funkcí, které chceme mít hotové v době spuštění verze PRO. Spuštěním prémiové verze však vývoj samozřejmě nekončí. V budoucnu se tak můžete těšit na další rozšiřování systému.

Jak bude možné aktivovat verzi PRO?

Verze PRO bude ve své podstatě prémiové členství. Jakýkoliv běžný účet na Anglických slovíčkách bude možné "upgradovat" na verzi PRO zadáním aktivačního kódu nebo přímo pomocí online platby. Po vypršení členství se účet sám převede zpět na základní verzi. Členství bude možné kdykoliv obnovit nebo prodloužit zadáním dalšího kódu.

Kolik bude verze PRO stát?

Cena za roční členství se bude pohybovat v rozmezí 1000,- až 1500,- Kč. To znamená asi 3-4 Kč za den.

Pro zájemce budeme nabízet možnost VIP členství za jednorázovou cenu přibližně 3500,- Kč. VIP členství bude časově neomezený účet PRO a bude určeno pro opravdové příznivce našeho systému.

Jak ovlivní verze PRO současný systém?

V tuto chvíli nemáme v úmyslu nijak omezovat současnou verzi aplikace (v budoucnu bude označovaná jako verze FREE).

Vaše názory

Rádi bychom znali vaše názory na chystanou prémiovou verzi. Máte-li jakékoliv náměty či připomínky, neváhejte nás kontaktovat na adrese info@anglicka-slovicka.net. Vaše podněty vítáme!

Zaujal Vás článek? Dejte o něm vědět ostatním! Máte připomínky? Napište nám na email info@ajslovicka.cz .

Kam dál?